• Tilintarkastajat yhteystiedot  Yläsatamakatu 3, 80100 Joensuu

Yritys

JOEN TILINTARKASTAJAT OY on aidosti paikallisesti toimivien auktorisoitujen tilintarkastajien omistama yhtiö. Joukkoomme kuuluvat Teuvo Pursiainen, HT; Eeva Hiltunen, KHT; Matti Holopainen, HT ja Erja Pursiainen, tilintarkastuksen asiantuntija.  

Teuvo on toiminut Pohjois-Karjalassa auktorisoituna tilintarkastajana vuodesta 1993 lähtien. Teuvon asiakkaita ovat pienet ja keskisuuret teollisuus- ja palveluyritykset, kiinteistöyhtiöt, osuuskunnat sekä yhdistykset ja säätiöt. Teuvolla on vankka kokemus tilintarkastajana eri toimialoilta. Lisäksi Teuvolla on pitkä ja vankka kokemus myös muista taloushallinnon tehtävistä. Hänellä on tilintarkastusasiakkaina sekä perheyrityksiä että laajemman omistuspohjan yrityksiä. 

Eeva on työskennellyt tilintarkastusalalla 17 vuotta ja auktorisoituna tilintarkastajana vuodesta 2004 lähtien Joensuun talousalueella. Koulutukseltaan Eeva on yhteiskuntatieteiden maisteri. Eevan asiakkaita ovat liiketoimintaa harjoittavat pk-sektorin yritykset, kiinteistöyhtiöt, yhdistykset ja säätiöt. Eevalla on hyvä tuntemus Joensuun alueen pienyritysten toiminnasta ja toimintaympäristöstä. 

Matti on toiminut tilintarkastuksen asiantuntijatehtävissä kuusi vuotta. Koulutukseltaan Matti on kauppatieteiden maisteri. Matti on suorittanut HT-tilintarkastajatutkinnon vuonna 2017. 

Erja on toiminut tilintarkastuksen asiantuntijatehtävissä 2000-luvulta lähtien. Hänellä on taustana tilitoimisto-osaaminen ja -kokemus. Erjalla on vahva useiden eri toimialojen tuntemus ja osaaminen. 

Näillä resursseilla palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti ja asiantuntevasti hyvän tilintarkastustavan mukaisesti sovitussa aikataulussa.