• Tilintarkastajat yhteystiedot  Yläsatamakatu 3, 80100 Joensuu
  • Tilintarkastus joensuu

JOEN TILINTARKASTAJAT OY - JOENSUUSSA TOIMIVAA TILINTARKASTUS PALVELUA

Joen Tilintarkastajat Oy on Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymä tilintarkastusyhteisö. Joukkoomme kuuluvat Teuvo Pursiainen, HTMatti Holopainen, KHT, Katja Pulkkinen, tilintarkastuksen asiantuntija, Erja Pursiainen, tilintarkastuksen asiantuntija sekä Tomi Martikainen, tilintarkastusassistentti. 

Teuvo on toiminut Pohjois-Karjalassa auktorisoituna tilintarkastajana vuodesta 1993 lähtien. Teuvon asiakkaita ovat pienet ja keskisuuret teollisuus- ja palveluyritykset, kiinteistöyhtiöt, osuuskunnat sekä yhdistykset ja säätiöt. Teuvolla on vankka kokemus tilintarkastajana eri toimialoilta. Lisäksi Teuvolla on pitkä ja vankka kokemus myös muista taloushallinnon tehtävistä. Hänellä on tilintarkastusasiakkaina sekä perheyrityksiä että laajemman omistuspohjan yrityksiä. 

Matti on toiminut tilintarkastuksen asiantuntijatehtävissä vuodesta 2013. Koulutukseltaan Matti on kauppatieteiden maisteri. Matti on suorittanut sekä HT- että KHT-tilintarkastajatutkinnot. Hänellä on asiakkaina Joensuun talousalueella toimivia liiketoimintaa harjoittavia pk-sektorin yrityksiä sekä kiinteistö-ja asunto-osakeyhtiöitä ja yhdistyksiä.

Katja on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän on toiminut aikaisemmin vaativissa taloushallinnon tehtävissä.

Erja on toiminut tilintarkastuksen asiantuntijatehtävissä 2000-luvulta lähtien. Hänellä on taustana tilitoimisto-osaaminen ja -kokemus. Erjalla on vahva useiden eri toimialojen tuntemus ja osaaminen. 

Näillä resursseilla palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti ja asiantuntevasti hyvän tilintarkastustavan mukaisesti sovitussa aikataulussa.

Ajankohtaista